Fakta om Eniig Energi

Eniig Energi er et dansk energiselskab med hovedsæde i Aalborg. Vi kan ikke prale med at være det absolut billigste elselskab - det er heller ikke vores mål. Men vi mener, at vi er konkurrencedygtige. Og det nyder vores over 383.000 kunder i hele Danmark godt af.

Vi vægter god kundeservice, åbenhed og ærlighed højt. Vi tager hånd om vores kunder og vores forretning. Men vi vil også gerne tage hånd om andre. Derfor har vi oprettet Lys i Afrika-projektet, som gør det muligt at bringe vores kerneforretning - strøm og lys - ud til mennesker, der i dag lever uden. Det, synes vi, er vigtigere end at underbyde den sidste øre pr. kWh.

Alle penge, der bliver givet til Lys i Afrika, går til en særskilt konto, hvor hele beløbet går ubeskåret til JEEP Folkecenter til indkøb og uddeling af solcellelamper i Uganda. Lys i Afrika er ikke en del af Eniig Energis eget regnskab, og vi trækker ingen penge ud af projektet. De administrationsomkostninger, Eniig Energi har til Lys i Afrika, dækker vi via virksomhedens eget budget.

Lys i Afrika er godkendt til indsamling af politimyndighederne i Danmark. Det betyder, at du har mulighed for at støtte projektet økonomisk, hvis du føler for det. Men det betyder også, at vi 1 gang om året skal indsende regnskab for projektet til godkendelse hos politiet i Nordjylland. Tag det som en rettesnor for, at vi holder, hvad vi lover.
 
Du kan læse mere om Eniig Energi på eniig.dk.
Har du spørgsmål til Eniig Energi eller Lys i Afrika-projektet, er du altid velkommen til at kontakte os på energi@eniig.dk eller telefon 7015 1670.

 

Uddeling af lamper

Vis lampeuddelingen på et større kort

På kortet ovenfor er det muligt at klikke på tegnestiften for at læse mere. Du har også mulighed for trække eller se kortet i fuld størrelse.