Giv et bidrag

Eniig Energis Lys i Afrika er godkendt til indsamling af Indsamlingsnævnet i Danmark. Det betyder, at du kan støtte projektet økonomisk og dermed hjælpe os med at hjælpe uganderne til en bedre hverdag - en hverdag med lys og strøm. Udover at sende solcellelamper til Uganda installerer vi også solcelleanlæg på bl.a. skoler og sundhedscentre.

Vi har desuden indgået et partnerskab med WWF Verdensnaturfonden, som gør, at vi nu også kan begynde arbejdet med at installere større solcelleanlæg, som kan forsyne hele landsbyer med strøm - et stort og vigtigt skridt mod en bedre og sikrere hverdag i Uganda. 

Eniig Energi betaler selv alle omkostninger til f.eks. administration, og vi trækker ingen penge ud af projektet. Dit bidrag går derfor ubeskåret til indkøb og uddeling af lamper samt opsætning af solcelleanlæggene. JEEP er en uafhængig græsrodsbevægelse og har derfor ikke adgang til for offentlige midler i Uganda. De er altså 100 % afhængige af, at de får tilført midler udefra.

Minimumsbeløbet er 50 kr.

Button_Giv

 

Uddeling af lamper

Vis lampeuddelingen på et større kort

På kortet ovenfor er det muligt at klikke på tegnestiften for at læse mere. Du har også mulighed for trække eller se kortet i fuld størrelse.