Du kan være med i projektet på hele tre måder

Lys i Afrika sender solcellelamper til Uganda, hvor ca. 80 % af befolkningen ikke har adgang til el. I øjeblikket får de fleste familier i Uganda lys fra skadelige og brandfarlige petroleumslamper. Det skal stoppes.
Når du får Lys i Afrika-strøm fra Eniig Energi, indgår du automatisk i fællesskabet om at forsyne Uganda med solcellelamper.

Lys i Afrika-strøm er et unikt produkt, der foruden at være klimastrøm fra nye danske vindmøller (under 2 år gamle) også er en tiltrængt hjælp til familier i Uganda. Alligevel er prisen pr. kWh ikke dyrere end på de fleste andre grønne elprodukter på markedet.

Skift til Lys i Afrika-strøm, og vær med til at skabe lysere tider for familier i Uganda. Bruger du strøm som gennemsnittet, hjælper du to familier i Uganda til en solcellelampe om året.

Som Lys i Afrika-kunde får du naturligvis en oprindelsesgaranti, der bekræfter, at vi indkøber din strøm på de betingelser, vi lover dig.
Bestil Lys i Afrika-strøm her
 
Har du selv brug for en solcellelampe til spejderturen, campingvognen, terrassen, kolonihavehuset eller noget helt andet, kan du selv blive ejer af vores solcellelampe og samtidig sikre, at en fattig familie får mulighed for at købe en magen til - til en pris, de har råd til at betale. Samtidig støtter du også opsætningen af solceller på skoler og sundhedscentre i Uganda. 
Køb lampen her 

Du kan også vælge at give et bidrag til Lys i Afrika-projektet. Det fulde beløb går ubeskåret til indkøb af solcellelamper til Uganda.
Giv et bidrag her

 

Uddeling af lamper

Vis lampeuddelingen på et større kort

På kortet ovenfor er det muligt at klikke på tegnestiften for at læse mere. Du har også mulighed for trække eller se kortet i fuld størrelse.